Thursday, February 16, 2012

OVEN POTATO WITH SMOKE CHOP PORK

Ingredients

5 red idaho potato
8 smoke chop pork
1/2 cup chicken broth
1/2 cup orange juice
pinch of salt
pinch of paprika
pinch of black peper
pinch of oregano
1/4 tbsp of olive oil


Preparation:

Wash the potato and cut in small pieces without peel put in a glass container with olive oil, chicken broth, salt, peper, paprika, oregano, mix all together put in the oven for about 30 minutes a 350 F..

After that put the smoke chop pork in the pot with orange juice let it cook for about 10 minutes...










Ingredientes:


5 papas rojas
8 Chuletas ahumadas
1/2 taza de caldo de pollo
1/2 taza se jugo de naranja
sal, pimienta negra, paprika, oregano al gusto
1/4 taza de aceite de oliva


Preparacion:


Se lavan las papas y se cortan en pequeños trozos con todo y la cascara se le coloca el aceite de oliva, el caldo de pollo la sal, pimenta,oregano y paprika al gusto eso trate de colocarlo en un envase de vidrio o cualquier envase que tenga para qu vaya al horno por 30 minutos a 350 grados...

Luego ponga las chuletas ahumadas en un sarten con el jugo de naranja y dejelo cocinando 10 minutos...














No comments: